perjantai 18. huhtikuuta 2008

Laukkuja ja kirjoja

Viikko sitten sain synttärilahjaksi pinkin käsilaukun. Väri on niin hurja, että siihen piti totutella hetki. Nyt tykkään laukusta jo tosi paljon ja odottelen kesämekkopäiviä, että saan ottaa laukun kunnolla käyttöön.


Pinkistä laukusta sain innostuksen laukkuihin ja ompelukone onkin surrannut jo monta päivää. Eilen valmistui tällainen kassi. Kankaan löysin talvella Eurokankaan palakorista ja se suorastaan pyysi päästä mukaani. Nyt se saakin kulkea mukanani pitkin kesää.


Olen ahkera kirjaston käyttäjä ja tällä viikolla sain kaukolainaksi Tildas Julehus -kirjan. Taas löytyi monen monta ihanaa ohjetta, joita on ihan pakko päästä kokeilemaan...

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Moi!

Blogissani http://kotisuklaansavyissa.blogspot.com/ olisi sinulle jotain!

Hannis kirjoitti...

Moikka!

Ihana juttu se teidän uusi kesäkeittiö! Aivan mahtis. Tulin tässä katsomaan että onhan synttäripaketti tullut perille - ja olihan se :-)

Mä tykkään tuosta pinkistä laukusta tosi paljon! Mistä se muuten on, tai mitä merkkiä?

terkkuja sinne ja toivottavasti nähdään kesällä!

Punaposki kirjoitti...

Moi Hannis,

Innolla odotan itsekin kesäkeittiön valmistumista. Perustukset on kaivettu ja viikonloppuna tehdään jo terassia.

Laukun merkki on Davidjones. Jussi on varmaan ostanut sen matkoiltaan. En olisi kyllä ikinä odottanut Jussilta lahjaksi pinkkiä käsilaukkua, mutta kiva että sain sen :)

Terkkuja teidänkin perheelle!

Punaposki kirjoitti...

Hannis vielä: Kiitos ihanasta lahjasta!!! Suunnittelen jo millaisen nallen tai nuken teen, että saan pukea sen söpön villapaidan päälle :)