torstai 17. tammikuuta 2008

No onkos tullut kesä...

Yksi harrastuksistani on vielä paljon, paljon rakkaampi kuin Tildat ja askartelut. Olen täydellisesti menettänyt sydämeni puutarhalle. Saatuani oman pienen pihan olen pikkuhiljaa sairastunut vakavasti puutarhakuumeeseen. Oireet alkavat heti alkuvuodesta ja pahenevat aina kesää kohden. Aina pitää myllätä sormet mullassa ja istuttaa tai kylvää jotain uutta. Edes rikkaruohot eivät minua lannista, vaan jopa niiden kitkeminen on lempipuuhaani.

Tässä olisi jotain kuvia aikaansaannoksistani. Kuvassa vasemmalla näkyy kivien viereen istuttamani patjarikot pieninä tupsuina. Keskellä kuva suunnilleen samasta kohdasta pari vuotta myöhemmin ja oikeanpuoleinen kuva on otettu viime keväänä. Nyt odotan innolla mitä kivien luota löytyy tänä keväänä...
Viime kesän projektini oli siistiä raja-aidan ja tien välinen alue. Paikalle oli jo alunperin jätetty kolme isoa kiveä koristeeksi ja kesällä 2005 teimme kivien viereen muurikivistä pyöreän kukkapenkin. Tässä kuva kesältä 2006.Tässä kuva samasta kohdasta kesällä 2007.
Ei kommentteja: