maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukalenteri


Tämä äiti on kyllä ihan myöhässä järjestämässä Joulua. Viimeisenä päivänä marraskuuta kaivoin vaatehuoneen perältä vanhan joulukalenterimme. Olen sen vuosia sitten itse ommellut ja sen kangaspusseista on löytynyt monenlaisia makeita yllätyksiä. Nyt kaikkien Tilda-ompelusten jälkeen kalenteri näytti tosi kamalalta ja se sai jäädä vaatehuoneeseen pölyttymään. Pojat saivat avata tänä aamuna tavalliset adventtikalenterit ja minä päätin ommella uuden kalenterin koko perheelle. Muutaman tunnin aamulla surrasin ompelukoneen ääressä ja lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Yksi aika oleellinen asia siitä vielä puuttuu - täytteet! No mitäs pienistä...

Ensimmäisenä adventtina etsimme kaapista joulukoristeita ja jouluvaloja sekä leivoimme vuoden ensimmäiset joulupiparit Kaisa-mummin maailman parhaalla piparireseptillä. Koko porukalle löytyi vielä joulukätköistä tonttulakitkin. Siinä vaiheessa kun meinasin laittaa cd:ltä joululaulut soimaan laitettiin mieheni kanssa yhteistuumin soitin kiinni. Ei vielä, ei ei ei! Koko Jouluun kyllästyy jo ennen kuin se alkaakaan. Silti viritin illalla kelloradion Toivo FM -jouluradiolle. Jostain syystä siihen ei ikinä kyllästy.

Yritysjutut on edelleen vakavasti suunnitelmissa. Uusia malleja ja kaavoja teen joka viikko lisää. Tässä pari viikkoa sitten ompelemani heppa.

2 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Ihana kalenteri!!
Todella kauniit värit :)

Tinka kirjoitti...

Todella hieno kalenteri :)
Ja hevosihmisenä tietty osui silmään tuo ihana tekemäsi hevonen :)

Mukavaa joulunodotusta.

Terv. Hanna Raumalta
http://www.kuu-ukko.com