sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Ritari O

Olimme juuri viikon etelän lämmössä keräämässä voimia tulevaan talveen. Loma oli ihanan rentouttava ja säät mitä mainioimmat lomasäät eli hellettä ja aurinkoa :) Paluu Suomeen oli myös mukavaa sillä pimeys ja kamalan masentavat vesisateet olivat muuttuneet lumisateeksi ja maa oli valkoisena. Nytkin ulkona pyryttää lunta, joten huomenna lapset pääsevät jo varmaan pulkkamäkeen.

Sitten huonompia uutisia. Viimeisinä lomapäivinä sairastuimme mieheni kanssa flunssaan ja nyt olo on aivan hirveä. Ääni on ihan maassa, nenä tukossa ja keuhkoihin sattuu. Se siitä voimien keräämisestä...

Tässä vielä pari kuvaa, jotka piti laittaa tänne jo ennen lomaa. Vanhemmalla pojalla oli päiväkodissa naamiaiset ja viimeisenä iltana ennen lomaa askartelin hänelle ritarin asun.Lomakuvia tiedossa myöhemmin :)

2 kommenttia:

heini kirjoitti...

Voi kun kiva toi ritarin asu! Meillä poika 5v. on toivonut ritarin pukua jo jonkun aikaa, enkä sitä ole mistään löytänyt. Tässä ihana idea, kuinka sen voisi tehdä itse! Miten/mistä olet tuon kypärän tehnyt?

Punaposki kirjoitti...

Moi Heini,
Kypärä on tehty kartongista. Osat kiinnitin toisiinsa nitojalla ja haaraniiteillä. Lopuksi maalasin kypärän Tiimarin hopeanvärisellä spraymaalilla. Kypärä oli helppo tehdä, mutta lopputulos ei ole kovin kestävä lasten leikkeihin.