sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kesäkeittiö edistyy

Oli aivan upea vappuloma. Aurinko paistoi ja lämpimässä säässä saimme rakennettua kesäkeittiökatosta pidemmälle kuin olin uskaltanut toivoa. Ehkä me sittenkin pääsemme vielä kesälomalla grillailemaan uuden katon alle.


Toinen ilonaihe on rusokirsikkapuu, joka piti pari vuotta taukoa kukinnassa ja tänä keväänä pihallamme on taas odotettu vaaleanpunainen kukkapilvi.

3 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Oi, kesäkeittiö kuulostaa ihanalta. Laitathan lisää kuvia, kun valmistuu. Minkä kokoinen siitä tulee? Onko siellä tarkoitus grillailla ja syödä?

Punaposki kirjoitti...

Hei Merja,
Edessä oleva aumakattoinen osa on 3,5m x 3,5m. Siihen on tarkoituksena laittaa tiilikatto. Taakse tulee vielä valokatteellinen osa. Yhteensä katettua terassia tulee n.19m2. Katokseen tulee muurattu grilli, kaasugrilli, muurinpohjapannu, keittolevy ja pieni tiskiallaskin. Tällä hetkellä odotan katoksen valmistumista niin kovasti, että voisin vaikka muuttaa sinne asumaan ;D

Merja K kirjoitti...

Kuulostaa tosi mahtavalta. Kyllähän tuollaisessa ilokseen asuisi, laita vaikka riippukeinu vielä sinne, niin kyllä kelpaa. Täytyypä laittaa tuollainen harkintaa, kuulostaa ja näyttää niin kivalta :)