torstai 7. helmikuuta 2008

Jättipupu Tilda-tyyliin

Pikkumiehet ovat pitäneet minut kiireisenä viime viikolla. Kohta saadaankin juhlia tuplasynttäreitä, kun meidän "vauva" täyttää 1-vuotta ja isoveli 3-vuotta. Kolmevuotias saa synttärilahjaksi jättikokoisen Tilda jäniksen. Olen ommellut sitä jo muutaman päivän ja kohta on Pupujussi valmis. Siitä tulee ihana! Vielä pitää neuloa Pupujussille villapaita ja ommella housut. En tiedä ehdinkö tehdä niitä valmiiksi ennen syntymäpäiviä, mutta pupu on hieno ilman niitäkin.
Tässä kuva melkein valmiista jättipupusta. Kokoa voi verrata tavalliseen isoon Tildapupuun, joka istuu jättipupun vieressä.


4 kommenttia:

Willis kirjoitti...

ihana jätti pupu... pitää itsekin muuten välillä neuloa tai virkata vetimet päälle...

Hannis kirjoitti...

Sain ompelukoneen huomiseksi lainaan! Joten nyt marssijärjestys se, että leikkelen tämän illan kankaita ja huominen menee sitten surr rurr rurr :-) Toivottavasti vaan saan tuon koneen käyttäytymään tahtoni mukaisesti. Valitettavasti en ole tähän mennessä saanut kuin Husqvarnoja pelittämään, Brother tuossa voi olla hieman haastava. Noissa simppeleissä malleissa musta monesti hankala saada langan kireys oikeanlaiseksi. Kotona Suomessa odottelee tällä hetkellä työttömänä *ahh ihana* täysin elektrooninen Husqvarna :-)

Terkkui!

-vanha naapuri

Anonyymi kirjoitti...

olisi vielä yksi kakku/enkeli-arkki, jonka voin vaihtaa talo-arkkiin. =) Pistätkö osoitettasi minulle m-monsteri@suomi24.fi =)

vattumato kirjoitti...

Tää on mielettömän magee!!!