maanantai 30. maaliskuuta 2009

Blommanukke


Tällaisen nuken ompelin Tilda Bi och Blomma -kaavoilla. Idan sain Tilda-foorumista löytämästäni linkistä. Siinä oli vastaava nukke, jolla oli neulottu valkoinen villapaita päällä. Muistaako joku kuka alkuperäisen nuken oli valmistanut? Itse olen linkin jo hukannut. Minun nukkeni sai ylleen keväisen ruusumekon. Aika söpöliini!
Tervetuloa tutustumaan myös RitaRillan blogiin, johon kirjoittelen uuden yritykseni alkuvaiheista.



torstai 26. maaliskuuta 2009

Puutarhakuumetta


Viikonloppuna on Helsingissä Kevätpuutarha 2009 -messut. Täällä lumihankien keskellä ei uskoisi, että on jo maaliskuun loppu. Odotan jo innolla kevään saapumista ja ensimmäisiä krookuksia. Odotan myös malttamattomana, että päästäisiin nauttimaan viime kesänä rakentamastamme kesäkeittiöstä. Se valmistui niin myöhään syksyllä, että oli jo liian kylmää ja pimeää terassilla istuskeluun ja kokkaamiseen. Tässä vielä muutamia syksyllä otettuja kuvia.



maanantai 23. maaliskuuta 2009

Tildaa ja virkkausta


Tässäpä pari viikkoa sitten ompelemani Tilda-kenguru. Se on aika mukava kaveri istumassa työhuoneen hyllyllä. Talvilomalla päätin aloittaa uuden harrastuksen, joten otin lomalle mukaan virkkauskirjan ja opettelin virkkaamaan. Eilen innostuin tekemään itselleni uuden kännykkäkotelon virkkaamistani isoäidinneliöistä. Siitä tulikin niin ihana, että nyt on pakko jatkaa virkkaamista, että saan itselleni kesäksi laukun samaan tyyliin :) Käythän myös katsomassa kuulumisia RitaRillan blogissa.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Tervetuloa RitaRillan blogiin!


Tässäpä linkki RitaRillan blogiin. Tervetuloa jakamaan uuden yrittäjän onnistumiset ja vastoinkäymiset!

perjantai 20. maaliskuuta 2009

Yritysjuttuja

Pahoittelen, kun Punaposken blogissa on ollut hiljaista viime aikoina. Olen juuri toteuttamassa pitkäaikaista haavettani ja perustamassa ikiomaa yritystä. Laitan tänne mahdollisimman pian linkin uuteen blogiini, jossa voitte seurata kuinka projekti edistyy. Tarkoitus olisi vielä kevään aikana saada oma verkkokauppa avattua :)

Punaposken blogi säilyy täällä edelleen ja sen sisältö tulee olemaan edelleen puutarhaa, perhettä ja Tilda-juttuja.

Palaillaan!