sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Aurinkoinen äitienpäivä

Olipas ihanan lämmin ja aurinkoinen äitienpäivä. Aamulla heräsin lauluun ja sain lahjaksi vaaleanpunaisen Mymmeli-mukin. Lapset ovat nyt tosi suloisia ja ihmeen kilttejä molemmat. Pitää nyt nauttia tästä ennen kuin uusi uhmakausi iskee;)

Eilen saimme valettua pohjan kesäkeittiön grilliä varten. Katoksen valkoiset osat on jo melkein kaikki kahteen kertaan maalattu ja tänään saimme viimeiset kattotuolitkin paikoilleen. Viikonlopun toinen projekti on ollut aidan öljyäminen ruskeaksi. Kestopuusta tehty aita on nyt ollut "kuivumassa" pari vuotta. Sen kyllä huomaakin kun öljyä kuluu ihan valtavia määriä.

Rusokirsikan kukkaloisto on jo ohi. Tällä hetkellä parhaimmassa kukassa ovat tulppaanit ja nuppujaan availevat jo patjarikot ja omenapuut.




sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kesäkeittiö edistyy

Oli aivan upea vappuloma. Aurinko paistoi ja lämpimässä säässä saimme rakennettua kesäkeittiökatosta pidemmälle kuin olin uskaltanut toivoa. Ehkä me sittenkin pääsemme vielä kesälomalla grillailemaan uuden katon alle.


Toinen ilonaihe on rusokirsikkapuu, joka piti pari vuotta taukoa kukinnassa ja tänä keväänä pihallamme on taas odotettu vaaleanpunainen kukkapilvi.

torstai 1. toukokuuta 2008


Kevättä puutarhassa


Palloesikot ovat täydessä kukassa.

Kivikossa kukkii myös.

Ruusujen alla kasvaa kevätkaihonkukkaa.